Контактная информация|Архив журнала|Организации потребителей|карта сайта|rss|сделать стартовой
 
 

test.org.ua

Центр Экспертиз ТЕСТ

Помогаем делать правильный выбор!

Украина, Киев / среда / 18.07.18
Тесты и исследованияПолезно знатьО молоке начистотуЗнак КачестваОплата
Все тесты: А-Я
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4
Додаток 5
Заказ исследования
Додаток 1

Первинне дослідження якості води індивідуальних артезіанських свердловин і криниць.

Розширена схема дослідження.

Фізико –хімічні показники:

  1. Водневий показник
  2. Запах при 200, 60оС
  3. Смак, присмак
  4. Колірность
  5. Мутність
  6. Лужність
  7. Жорсткість загальна
  8. Сухий залишок
  9. Окислюваність перманганатна
  10. Сульфати
  11. Хлориди
  12. Аміак
  13. Нітріти
  14. Нітрати
  15. фосфати
  16. Фториди
  17. Кальцій
  18. Магній
  19. Залізо загальне
  20. Алюміній
  21. Марганець
  22. Мідь
  23. Цинк
  24. Свинець
  25. Кадмій
  26. Миш’як
  27. Ртуть
  28. Калій і натрій сумарно-розрахунковим методом

Мікробіологічні показники:

  1. Кількість мікроорганізмів (МАФАМ)
  2. Бактерії групи кишкової палички ( БГКП)

Радіологія :

  1. Питома активність стронцію 90 та цезію137
Коллеги, друзья и партнеры
Copyright©НИЦНПЭ ТЕСТнаписать намперейти вверх
 
 
TopList www.webmoney.ru
Проверить аттестат