Первинне дослідження якості води індивідуальних артезіанських свердловин і криниць.
Розширена схема дослідження.
Фізико –хімічні показники:
- Водневий показник
- Запах при 200, 60оС
- Смак, присмак
- Колірность
- Мутність
- Лужність
- Жорсткість загальна
- Сухий залишок
- Окислюваність перманганатна
- Сульфати
- Хлориди
- Аміак
- Нітріти
- Нітрати
- фосфати
- Фториди
- Кальцій
- Магній
- Залізо загальне
- Алюміній
- Марганець
- Мідь
- Цинк
- Свинець
- Кадмій
- Миш’як
- Ртуть
- Калій і натрій сумарно-розрахунковим методом
Мікробіологічні показники:
- Кількість мікроорганізмів (МАФАМ)
- Бактерії групи кишкової палички ( БГКП)
Радіологія :
- Питома активність стронцію 90 та цезію137