Контактная информация|Архив журнала|Организации потребителей|карта сайта|rss|сделать стартовой
 
 

test.org.ua

Центр Экспертиз ТЕСТ

Помогаем делать правильный выбор!

Украина, Киев / вторник / 07.12.21
Тесты и исследованияПолезно знатьО молоке начистотуЗнак КачестваОплата
Все тесты: А-Я
Тест: куриные тушки (Chicken carcass). Безпечна курка21.10.21

В середньому кожен українець за рік з`їдає понад 26 кг курячого м`яса. Тому м`ясо курки безумовно є найпопулярнішим. З курки можна приготувати безліч страв. При цьому курка може бути як головним інгредієнтом, так і входити до складу інших страв. При цьому кількість можливих комбінацій практично невичерпна.

Содержание:

Майже всі частини курки йдуть в хід, з них можна приготувати майже всі види страв, крім десерту, і то не впевнені.

Прихильники правильного харчування постійно сперечаються про користь білого або червоного м`яса. Безумовно, будь-яке м`ясо має свої переваги, саме тому є любителі, і "білого", і "червоного" м`яса. І якщо у червоного м`яса свинини або яловичини є релігійні та ідеологічні противники, то у білого тільки ідеологічні – вегетаріанці! Найголовніше, продукт повинен бути безпечний для людини з усіх точок зору.

Нажаль вирощування курей на птахофабриках автоматично асоціюється з гормонами росту та антибіотиками. Також ходять чутки, що будь-яке м`ясо, в тому числі і курку, при продажу накачують водою для збільшення маси. Щоб перевірити це все на практиці, вирішено було провести порівняльний тест цілої курки.

Цікаво знати!

На території України працює близько 100 птахофабрик з різноплановими напрямами (м`ясне, яєчне, племрепродуктори). Крім того, вирощуванням курей на м`ясо і розведенням несучок, займається практично кожне господарство в селі.